Goede verkoopmogelijkheid bij Europese olie- en gasinkopers door FPAL registratie

Heerbaart Jongman Metaal BV, gevestigd in Hengelo (Nederland), heeft een goede verkoopmogelijk verkregen door zich aan te sluiten bij Achilles FPAL – een online-gemeenschap dat gebruikt wordt door meer dan 100 inkopers van olie- en gasbedrijven.

Heerbaart Jongman Metaal BV, met 25 mensen in dienst en leverancier van draai- en freeswerk, heeft nu de mogelijkheid om haar capaciteiten in belangrijke zakelijke gebieden te delen via een online platform, zoals kwaliteit, gezondheid en veiligheid en financiële uitvoering.

Doelstelling van Achilles is ervoor te zorgen dat informatie van leveranciers nauwkeurig is door data validatie en desktop en fysieke audits. De FPAL-gemeenschap verleent diensten voor de inkoopbehoeften van de bredere Europese Olie- & Gasmarkt, met behoud van een standvastige positie binnen Noordzee-operaties. FPAL is een industrieel-werkende gemeenschap van operators, aannemers en leveranciers die samenwerken om een eerlijke en transparante supply chain te promoten.

fpal

Mathijs Apeldoorn van Heerbaart Jongman Metaal: “Met FPAL kunnen we ook buiten onze landsgrenzen internationaal opererende bedrijven met grotere projecten uitstekend blijven voorzien in de vraag naar klant specifieke componenten.”

Malcolm Wilson, Directeur bij Achilles FPAL: “Door samen te gaan met de grootste supply chain risicomanagement gemeenschap die de Noordzee en Europese olie- en gasindustrie ondersteunt, heeft Heerbaart Jongman Metaal BV zich in de best mogelijke positie geplaatst voor het samenwerken met grote olie- en gasinkopers. Achilles FPAL is een eenvoudig en succesvol model die al sinds 1997 functioneert bij het stroomlijnen van de inkoop en het reduceren van kosten voor leveranciers en inkopers.”