Kwaliteit, daar draait het allemaal om

Het ISO 9001-2015 certificaat hangt mooi ingelijst te pronken aan een wand bij Heerbaart Jongman Metaal. Het behalen van de hercertificering levert al bijna geen gejuich meer op binnen het bedrijf. Het wordt haast een macht der gewoonte. Al sinds 2001 voldoet Heerbaart Jongman Metaal aan de strenge eisen die volgens de meest gekende kwaliteitsmanagement normen worden gesteld. En toch is het iedere keer weer een bevestiging van de kwaliteit en een erkenning van de prestaties die het bedrijf levert. Heerbaart Jongman Metaal groeit, de eisen vanuit de markt en de regelgeving worden steeds verder aangescherpt, maar procedures en bedrijfsprocessen zijn en blijven volledig onder controle.

Bijzonder trots is Heerbaart Jongman Metaal op de bevoegdheid tot herwaarmerken volgens de richtlijn voor drukapparatuur (Pressure Equipment Directive). Producten voldoen aan alle fundamentele veiligheidsvoorschriften van de Europese richtlijn. Traceerbaarheid van materialen in de bedrijfsprocessen is daarvoor van het grootste belang en volledig gewaarborgd binnen het bedrijf. De certificering door Lloyd’s Register Nederland B.V. is van grote waarde voor de klanten van Heerbaart Jongman Metaal, die voornamelijk in bedrijfstakken opereren waar materialen onder hoge druk worden toegepast en waarbij er vanuit gegaan moet worden dat materialen voor honderd procent de eigenschappen bezitten die ze moeten hebben.

Heerbaart Jongman Metaal is trots op het behalen van beide certificeringen, maar beseft dat beheersen en verbeteren van prestaties een continu proces is en dat bedrijfsvoering altijd verder geoptimaliseerd kan worden.

 

CrystaApexS_9106

Een optimalisatieproces waaraan de nieuwe Mitutoyo coördinatenmeetmachine Crysta-Apex S9106 zeker een bijdrage zal leveren. Vanaf begin mei is de 3D meetmachine operationeel in staat zeer exact te meten en meetrapporten volgens klantspecificatie te produceren. De geautomatiseerde temperatuurcorrectie verhoogt de kwaliteitscontrole nog verder.

En kwaliteit, daar draait het allemaal om.

Bekijk onze certificaten als PDF:
G 0304- PED Nederlands
ISO 9001-2015 tot 2025